<
>
 
 
Bel: +31 (0)475 503 429
Máákt ook uw reclame!
Creaties
Het Bedrijf
Gevelreclame
>
Bewegwijzering
>
Vlaggen
>
Voertuigreclame
>
Spandoeken
>
Raam / wanddecoratie
>
Presentatiemateriaal
>
Bedrijfskleding
>

Nieuws

Heineken - 's-Hertogenbosch

28 januari 2021

A.S Creation brengt leven in de brouwerij!

Voor het nieuwe kantoor van Heineken in 's-Hertogenbosch hebben we in samenwerking met Bart Hagevoort hun kantoorruimtes opgevrolijkt geheel in Heineken stijl.

Waar Heineken de bierwereld als geen ander kent met hun bron van kennis en ervaring, zo hebben wij onze kennis en ervaring kunnen inzetten met betrekking tot het ontwerpen en realiseren van een bruisende en sfeervolle aankleding voor hun kantoor.

Zo hebben we de alom bekende Heineken ster laten terugkomen middels de allernieuwste Printable Etched folie van Neschen op hun deuren, gecombineerd met een hoogwaardige glashelder gekleurde translucente rode folie waardoor de rode tint aan beide zijde geweldig mooi opkleurt.

Een kantoorwand hebben we voorzien van akoestische panelen middels het gebruik van Rockfon panelen, speciaal aluminium frame met ingespannen full colour doek met een prachtige fotomontage van het Heerlijk Heldere Heineken bier.

Een andere wand hebben we voorzien van een zelfde frame voorzien van een prachtig glanzend satijnen doek waardoor de geweldige fotomontage van de brouwerij helemaal tot zijn recht komt.

Het resultaat mag er zijn, Proost!!!